Kambi-Pub

Konceptet som gjort succé på KTH är äntligen här! Kambis pubkväll har varit ett väldigt uppskattat evenemang hos många andra studentföreningar och i samband med uppstarten av Kambis nya Uppsala-kontor vill de nu träffa oss.

Vad innebär en Kambi-pub?
Kvällen går ut på att Kambi bjuder samtliga deltagare på burgare (kött eller halloumi) och bärs i en avslappnad miljö där vi sedan minglar och spelar beer pong! Kambi har lovat att se till att det finns öl nog för att köra många roliga matcher tillsammans. Denna gång sker detta i samarbete med Stockholms nation Pub Storstad.

Vilka är Kambi?
“Kambi är en ledande leverantör av sportbettingtjänster till spelbolag över hela världen. Våra produkter bygger på en egenutvecklad mjukvaruplattform och omfattas av ett användargränssnitt inom oddssättning, kundanalys och riskhantering. Med kontor på Malta, i Bukarest, London, Manila, Stockholm, Uppsala och Sydney och totalt ca. 600 anställda erbjuder vi en stor bas av events och matchhändelser för olika sporter världen över. Vi söker alltid fler personer som vill bli en del av vårt team.

På Kambi erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta inom ett snabbt växande internationellt bolag med den senaste tekniken och med fantastiska kollegor. Vi är väldigt stolta över vår framgångsrika och flexibla arbetskultur och vårt engagemang för att utveckla våra medarbetare.

Kambi ser fram emot att träffa er för en rolig kväll tillsammans!”

 

Anmälan är bindande.

För övriga frågor skriv till Uppsala systemvetare.