Du hittar mycket av det viktigaste du behöver veta som nybliven systemvetarstudent i Uppsala här på vår hemsida, så fortsätt läs! Det finns mängder av guldkorn och matnyttig information att ta del av.

Vi förstår att du har många frågor och funderingar om ditt kommande studentliv och allt vad det innebär – men ta det lugnt. En av våra erfarna studenter kommer ringa upp dig inför terminen och både svara på eventuella frågor som du kan komma att ha samt ge dig allmän information för dig som är ny student.

Det du kan börja med att göra är att registrera dig och bli medlem i vår underbara förening! Detta gör du genom att registrera ett konto här på hemsidan.
Om du inte redan är medlem i någon av Uppsalas 13 studentnationer så är det hög tid att kolla upp vilken av dem du vill tillhöra. Under fliken “Varför Uppsala” kan du läsa mer om vad nationerna har att erbjuda och vart du kan vända dig för att bli medlem.

För lite mer snabb info om hur man kan plugga effektivare, leva mer ekonomiskt och mycket annat som kan vara bra att veta som ny student tycker vi att du ska kolla in Studentapan.

Har du inte börjat studera ännu utan fortfarande funderar? Läs mer om vad systemvetenskap är.