Insparken 2019

VÄLKOMNA TILL HÖSTENS INSPARK 2019!

Vad är Insparken?
Insparken är den ultimata perioden för dig som recce att introduceras till Uppsalas fantastiska studentliv och knyta vänskapsband för livet! Här tas du väl om hand om av dina faddrar, kaptener och generaler från årskursen över er som håller dig upptagen med roliga events och upptåg – du kommer inte ha en tråkig sekund! Exempel på aktiviteter som vi gör ihop är fulsittning (introduktion till Uppsalas episka gasquer), pubrundor, poängjakt och biokväll.

När är Insparken?
Insparken löper under de tre första veckorna av plugget och startar måndag den 2/9. Ni kommer få ett schema publicerat här på hemsidan under första dagen så ni kommer i tid till allt. Ni behöver inte oroa er för att hamna efter i plugget – aktiviteterna kommer alltid vara på eftermiddagar/kvällar och alla är med i denna gemenskap.

Varför ska jag vara med i Insparken?
FÖR ATT DET ÄR DET ABSOLUT BÄSTA SÄTTET att lära känna både Uppsala och dina nya vänner! Vi är supertaggade på att ni ska joina oss!

HUR går jag med?!
Först måste du bli medlem i Uppsala Systemvetare och det gör du helt gratis här och sen anmäler du dig här bredvid! Anmälan görs SENAST söndag 1/9 men vi rekommenderar anmälan snarast, detta vill du inte missa! Betalningen på 200 kr är till för alla roliga aktiviteter vi anordnar och all info angående betalning får du ett mail om så snart du anmält dig!

VI SES VÄL?

Linda & Wendela
GENERALER INSPARKEN 2019