CapsLock – Escape Room with Capgemini

Capgemini bjuder in Uppsala Systemvetares medlemmar till en fullspäckad kväll med Escape Room och middag!

Capgemini vill träffa studenter från Uppsala Systemvetare och berätta om deras IgnITe Graduate Program. Capgemini IgnITe Graduate Program ger en skräddarsydd utvecklingsväg för juniora konsulter och hjälper dem att växa från nyexaminerad till en fullt kvalificerad konsult. Ignite Graduate Programmet löper i 18 månader parallellt med dina kunduppgifter och ger utbildning anpassad till dina färdigheter såväl som din konsultteknik. Eftersom Capgemini är ett globalt företag med verksamhet i mer än 40 länder med 190 000 anställda finns det inga gränser för vad du kan uppnå tillsammans med Capgemini.

Ansökan till IgnITe Graduate Program öppnar den 11:e januari. Mer information om Capgeminis graduateprogram hittar du här.

Om eventet:
Kvällen kommer börja med att deltagarna tillsammans med representanter från Capgemini kör Escape Room. De två rummen kommer ha teman Faraos Grav och Rymdskeppet, det är förstås av stor vikt att ingen deltagare ha gjort dessa rum tidigare då det förstör utmaningen och upplevelsen. Mer information om Escape Room Uppsala hittar du här. Därefter bjuder Capgemini på middag på en närliggande restaurang med dryck till dem som vill.

Eventet är uppdelat på två dagar: måndagen den 14:e januari och tisdagen den 15:e januari, 18ak på Hamnesplanaden 3, 753 19 Uppsala.

Schema:
18 ak, Uppsamling vid Escape Room-anläggningen på Hamnesplanaden 3, 753 19 Uppsala.

18:15 – 18:30, Info från Capgemini

18:30 – 19:40, Escape Room!

20:00 – så länge man vill, Middag på närliggande restaurang inklusive dryck med eller utan alkohol.

Anmälan:
Du anmäler dig via formuläret här nedan. När du anmäler dig så anger du vilken dag du kan vara med på eventet, den 14:e januari, 15:e januari eller om du kan båda dagarna.Efter att du anmält dig kommer vi att gå igenom alla anmälningar och notifiera de som blir tilldelade en plats via mail. I mailet kommer vi även bekräfta vilken av de två dagarna som du fått plats på ifall du anmält dig till båda dagarna.

OBS! Håll koll på din mail så du vet om du fått en plats!