Tillsättningsperiod VT20

Engagera dig i Uppsala Systemvetare!

Det är nu dags för en extra tillsättningsperiod för perioden nu-VT20! Vill du förgylla din studietid i Uppsala, träffa nya personer, få en meriterande erfarenhet på CV:t och ha kul tillsammans med resten av alla aktiva i föreningen? Då ska du engagera dig i Uppsala Systemvetare som aktiv medlem! Nedan följer en lista med de poster som föreningens utskott just nu utlyser.

Vad är du bra på? Vad vill du lära dig mer om? Vad brinner du för? Det finns en roll för alla! Så tveka inte, sök på en gång! Frågor angående rollerna ställs bäst till varje utskott eller till info@uppsalasystemvetare.se!


Ordföranderiet

Idrottsansvarig

Antal: 2
Beskrivning: Som idrottsansvarig kommer du tillsammans med den andra idrottsansvarige att planera och hålla i olika idrottsrelaterade aktiviteter för föreningens medlemmar ca 1 gång per månad!
Arbetsuppgifterna kommer bl.a. att vara:
• Boka eventuella lokaler
• Värkställa aktiviteter
• Markandsföra och planera evenemang via sociala platformar i sammarbete med övrig utskott
• Kontinuerligt framföra studenternas önskemål som är av idrottslig karaktär
Aktiv period: VT20


PR-Utskottet

Producent Projektledare 

Antal: 1
Beskrivning: Som producent är din huvuduppgift att skapa promotionfilmer för större event. Erfarenhet att film och redigera är ett krav, föreningen tillhandahåller Adobe Premiere Pro men du förväntas ha egen utrustning för att filma. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar allt från att komma på en idé till att planera och hitta eventuella skådespelare. Rollen passar dig som är driven och självständig samt har någon erfarenhet av att leda ett projekt.
Aktiv period: VT20

Merchandise-ansvarig

Antal: 1
Beskrivning: Som Merchandise-ansvarig sköter du all kommunikation mellan föreningen och dess leverantörer av handelsvaror, såsom T-shirts, tygpåsar, ryggsäckar med mera. Utöver detta sköter du de uppgifter relaterade till inköpen som t. ex insamlandet av uppgifter nödvändiga för beställningar och kontakt med föreningens Grafiker. Ingen tidigare erfarenhet krävs för denna roll. Rollen är bra för dig som inte varit engagerad tidigare. Notera att denna roll inte är inblandad i designen och utformandet av handelsvarorna.
Aktiv period: VT20

Grafiker

Antal: 1
Beskrivning: För att du ska bli lite varm i kläderna börjar du din tid som grafiker med en grundutbildning i Photoshop, föreningens grafiska profil och designprinciper. Föreningen tillhandahåller licenser i photoshop och illustrator för er att nyttja under er tid som grafiker. Alla grafiska beställningar till utskottet delas upp mellan grafikerna och de ansvariga för PR-Utskottet. Det finns däremot alltid möjlighet att ta egna initiativ och mer ansvar. Att skapa innehållet till Uppsala Systemvetare är något som blir enklare om man är flera och kan hjälpa varandra med idéer, problemlösning och feedback. Utöver varandra finns Ordförande och Vice Ordförande för utskottet alltid där för stöd och vägledning. Att bli grafiker är både en möjlighet för dig att lära känna fler systemvetare, men även att utvecklas och lära dig en användbar erfarenhet för resten av livet.
Aktiv period: VT20


 IT-Utskottet

Utvecklare

Antal: 3st
Beskrivning: Som utvecklare ingår du i föreningens utvecklargrupp som jobbar med att skapa, underhålla och bygga vidare på föreningens IT-system. Vi jobbar kontinuerligt med saker som hemsidan och insparks-appen, men det dyker ofta upp nya spännande projekt! Förslag och idéer kommer dels från andra föreningsutskott men får väldigt gärna även komma från dig som utvecklare. En perfekt möjlighet att få jobba med utveckling på riktigt och en bra merit för framtiden.
Passar dig som: Vill lära dig mer om framförallt webbutveckling.
Aktiv Period: VT20