Vill du lära dig Photoshop?

Ansök till Grafiker!

  • Tillgång till photoshop och illustrator samt introduktionskurs
  • Ingen tidigare kunskap behövs men ett intresse och en vilja för att lära sig.
  • För din och föreningens skull, lär dig mer.
  • Kick off för grafikerna
  • Engagemanget sträcker sig över en termin och startar i september. Byte sker vid terminsskiftet.

PR-Utskottet söker fyra grafiker för att skapa föreningens ansikte utåt den kommande terminen.

För att du ska bli lite varm i kläderna börjar du din tid som grafiker med en grundutbildning i Photoshop, föreningens grafiska profil och designprinciper. Föreningen tillhandahåller licenser i photoshop och illustrator för er att nyttja under er tid som grafiker. 

Alla grafiska beställningar till utskottet delas upp mellan grafikerna och de ansvariga för PR-Utskottet. Det finns däremot alltid möjlighet att ta egna initiativ och mer ansvar.

Att skapa innehållet till Uppsala Systemvetare är något som blir enklare om man är flera och kan hjälpa varandra med idéer, problemlösning och feedback. Utöver varandra finns Ordförande och Vice Ordförande för utskottet alltid där för stöd och vägledning.

Det är viktigt att ni lär känna dina kollegor och därför bjuder vi in er till en kick-off under starten av nästa termin för att ni ska lära känna varandra bättre.

Att bli grafiker är både en möjlighet för dig att lära känna fler systemvetare, men även att utvecklas och lära dig en användbar erfarenhet för resten av livet.

Skicka in din ansökan med motivering om varför just du vill bli Grafiker idag!