VÅRGASQUE

Hej alla fina Systemvetare!

Efter en lång vinter fylld av mörker och kyla är det äntligen dags att blicka mot ljusare tider. Vi har alla kämpat hårt med algoritmer, programmering och uppsatsskrivning. Det är därför hög tid att ge oss själva en ordentlig klapp på axeln i form av årets bästa fest, Vårgasquen!

Vårgasquen är en finsittning där alla systemvetare samlas för att tillsammans avrunda detta läsår, tacka av våra underbara treor och fira att våren är här. Det kommer att bjudas på trerättersmiddag, dryck, sång och underhållning i äkta Systemvetaranda. Utöver detta kommer även den ärofyllda utmärkelsen som Årets Systemvetare att delas ut!

Sittningen äger rum den 10 maj på Östgöta nation där vi samlas vid 17:00 för att avnjuta en fördrink och mingel. Vi sätter oss vid bords 17:30 och kvällen avslutas med ett öppet släpp fram till 01:00.

Biljetter samt släppbiljetter kommer att finnas tillgängliga på Orbi från fredagen den 12 april kl 10:00. Detta är en av årets mest uppskattade händelser, så förbered er för att säkra er plats till denna minnesvärda kväll.

Datum: 10 maj

Tid: 17 dk

Plats: Östgöta nation

Klädkod: Kavaj