Välkomstveckan 2020

VÄLKOMNA TILL VÄLKOMSTVECKAN!

Vad är Välkomstveckan?
Välkomstveckan är vår förenings alternativ till en traditionell inspark, eftersom vi inte har möjlighet att genomföra den planerade insparken under hösten. Insparken blir av i början av vårterminen istället, men för att ändå ge er alla nya studenter en bra introduktion till programmet, föreningen, Uppsala och varandra anordnar vi en välkomstvecka!

När är Välkomstveckan?
Välkomstveckan äger rum under terminens första vecka, med start den 31/8. Det kommer vara tre aktiviteter, måndag den 31/8, onsdag 2/9 och fredag den 4/9. Ni behöver inte oroa er för att hamna efter i plugget – aktiviteterna kommer alltid vara på eftermiddagar/kvällar! Ett mer detaljerat schema kommer att publiceras i er gemensamma grupp på Facebook, så se till att gå med där! (https://www.facebook.com/groups/UppsalaSystemvetare23/)

Varför ska jag vara med?
För att det är en fantastisk möjlighet att lära känna Uppsala, föreningen och dina nya vänner! Självklart dock enbart om du är helt symptomfri.

Hur anmäler jag mig?!
Först måste du bli medlem i Uppsala Systemvetare och det gör du helt gratis här och sen anmäler du till välkomstvecken här bredvid! Anmälan görs SENAST söndag 30/8 men vi rekommenderar anmälan snarast! Välkomstveckan är helt gratis!

VI SES VÄL?

Anna & Maja
ORDFÖRANDE & VICE ORDFÖRANDE

Moa & Elin
KOMMANDE GENERALER FÖR INSPARKEN I JANUARI 2021