Välkomna till föreningens Höststämma!

På Föreningsstämman tillsätts samtliga poster som finns i föreningen. Kom ihåg att det inte finns några krav på att man ska varit engagerad tidigare för att kunna söka – posterna väljs på plats under stämman genom anonym röstning. På stämman kommer ni bjudas på riktig go-fika och vi kommer även dela ut GRATIS systemvetarväskor till de första som dyker upp.

Nedan följer nomineringar och motioner som kan skickas in till stämman.

Nomineringar:

Nomineringen är öppen från och med nu fram till 1 december.

Nominering sker genom att maila till valberedningen@systemvetenskap.nu, altenativt anonymt genom detta formulär. Det är helt okej att nominera sig själv. Har ni funderingar eller skulle vilja veta mer om de olika posterna går det bra att kontakta valberedningen genom mailen ovan.

Motion:

Som medlem i föreningen kan man även lägga in motioner, dvs förslag till föreningen som tas upp på höststämman. I regel bör frågor som väcks i motioner handla om föreningens inriktning, strategi eller andra övergripande frågor.

Motioner skickas in genom att maila valberedningen@systemvetenskap.nu eller genom detta formulär.

Notera att anonyma motioner ej behandlas. Motioner ska vara styrelsen till handa senast 1 december för att styrelsen ska hinna bereda frågan inför höststämman.

Passa på att engagera dig i föreningen – sök din post idag!

Vi ses på stämman!