Välkomna på lunchföreläsning med CGI

Välkomna på lunchföreläsning med CGI

Varmt välkommen till en spännande föreläsning med Lars Fransson, COO & Vice-President Stockholm, tillsammans med några av medarbetarna på CGI!

Utöver att få veta mer om Sveriges ledande IT-bolag och vilka möjligheter som finns hos oss, kommer du även få ta del av hur CGI arbetar för att medarbetarna ska trivas, utvecklas och utmanas i sitt arbete.

Salen rymmer 60 personer, och de 30 första anmälda deltagarna bjuds på lunch!

Anmäl dig nu!

Välkomna!

 

Anmälan är bindande. Tänk på att avanmäla dig om du fått förhinder så någon annan kan ta din plats!

Frågor/avanmälan mailas till naringsliv@systemvetenskap.nu


Glöggmingel på CGI-kontoret

Den 15 december bjuder vi in till en exklusiv mingelkväll på CGI-kontoret i Kista.

Anmälan är redan öppen så skicka gärna in ditt cv och personliga brev till hanna.eklund@cgi.com senast 27 november. Märk din intresseanmälan med ”Glöggmingel2016”. De begränsade inbjudningarna kommer att skickas ut under vecka 48.


DET ÄR VI SOM ÄR CGI

På CGI gör vi våra kunder nöjda genom att hjälpa dem att lyckas. CGI är en ledande global leverantör av tjänster inom IT- och affärsprocesser och Sveriges största inom IT-tjänster.

Vi finns i 40 länder och på ett 30-tal orter här i Sverige. Vi tror på kombinationen av att vara en stark lokal aktör och samtidigt kunna erbjuda global leveranskapacitet.

Ända sedan CGI grundades, 1976, har företaget följt en disciplinerad leveransmodell som gjort oss branschledande när det gäller att leverera projekt i tid och enligt budget.
På CGI känner vi ägarskap och vi tar ansvar. Det är därför en majoritet av våra 65 000 medarbetare är delägare i CGI.