Lunchföreläsning med CGI Next

Den 18:e april kl 12:15 blir det lunchföreläsning med CGI Next. Vad innebär det? Jo som vanligt, gratis mat och dricka samt spännande kontakt med näringslivet.

Som du vet är en av våra samarbetspartners Affecto, men de har nu blivit uppköpta av CGI. Där går de idag under namnet CGI Next. Det är en spetsenhet som jobbar mycket med bl.a. Business Intelligence. Det är i dagsläget ett extremt hett område som just nu efterfrågar fler systemvetare.

Vad ska vi få lyssna på då? Jo ingen mindre än Amanda Hamfelt kommer hit. Det som gör det hela väldigt intressant är att hon själv är systemvetaralumn från Uppsala och idag jobbar hon som BI-konsult. Hon kommer att berätta om hur det är att jobba som systemvetare och särskilt inom BI. Dessutom kommer Amanda berätta lite om hur det är att söka jobb som systemvetarstudent från just Uppsala. Detta kommer med andra ord bli en riktigt värdeskapande lunchföreläsning. Passa på och anmäl dig idag!

Om du inte har anmält dig i tid är du fortfarande välkommen att delta men du kommer förmodligen inte få någon mat eller dricka.