Lunchföreläsning med Accenture – Tema objektorienterad webbutveckling

Tisdagen den 8:e oktober kommer Accenture och håller en lunchföreläsning med tema objektorienterad webbutveckling. Perfekt med tanke på att alla ettor läser grundläggande programmering och teorna läser fortsättningskurs i objektorienterad programmering!

På Accenture jobbar många av våra tekniska profiler med utveckling hos våra kunder. På denna föreläsning kommer Luca Sorrentino berätta om hur han jobbar med utveckling och programmering i sitt dagliga arbete i sin roll som recruitment lead & solution architect. Han kommer visa hur objektorienterad programmering och design patterns används inom webbutveckling genom att prata om dels grunderna av WWW och de viktigaste elementen i dess historiska utveckling, de viktigaste teknologierna och design patterns som finns tillgängliga för att utveckla webbapplikationer och mycket mer!

Vi ser fram emot att träffa er på föreläsningen där det även kommer bjudas på lunch och dryck. Det är även ett ypperligt tillfälle att ställa generella frågor om hur det är att jobba som konsult på Accenture.

Accenture är ett multinationellt företag med verksamhet inom bland annat strategisk rådgivning, konsulttjänster, informationsteknik, digitalisering och optimering av verksamheter. Företaget har 482 000 anställda och är verksamt i 120 länder.