Lunchföreläsning med Accenture om blockchain

Välkomna till terminens sista lunchföreläsning. Accenture kommer tillbaka för att leverera igen. Denna gång kommer det att handla om det väldigt heta ämnet blockchain. Vi har tur eftersom vi kommer att få höra det från en sann entusiast inom ämnet som Accenture har valt att skicka till oss.

Som under förra lunchföreläsningen har vi lagt lite mer tid på att försöka ge er medlemmar lite roligare lunchalternativ. Vi
förstod att det var uppskattat förra gången. Hoppas det lockar även denna gång utöver det riktigt intressanta ämnet.

”Visste du att Accenture hade flest jobbannonser relaterade till blockchain i hela världen under 2017? Har du funderat över vad en blockchain är och att Riksbanken undersöker möjligheten till en digital valuta, en e-krona? Varför har bitcoin tillsammans med andra kryptovalutor blivit så populära?

Accenture arbetar med de ledande teknikföretagen, start-ups och universiteten för att lösa våra kunders problem, bland annat med blockchain, AI och machine learning. Oscar Äng som tog examen 2017 kommer berätta om de senaste trenderna inom blockchain och presentera flera olika användningsområden inom olika branscher. Oscar kommer även kommer dela med sig av sina erfarenheter av att gå från universitetet till livet som konsult på Accenture. Vi anställer många som studerat till systemvetare på grund av er unika kompetens och vi kommer fortsätta göra detta, ta chansen att komma förbi och ställ frågor om blockchain och Accenture som företag.”

Vi ses där!

Andra kommande event