Lunchföreläsning med Academic Work – Karriärtips för dig inom IT 

OBS! Vi har hört från flera att det skulle vara kul med lite variation i lunchmaten. Därför har vi lagt till lite nya valmöjligheter som coca cola, baguette och möjligheten till att välja variant själv.

En inspirerande föreläsning om utmaningar och förväntningar på IT-branschen väntar från Academic Work!

Nu på måndag den 21:a maj kommer nämligen vår samarbetspartner Academic Work på besök. Två personer från Academic Work som är specialiserade på jobbmarknaden inom IT kommer att hålla i föreläsningen. Kort och gott kommer de att ge oss tips och visa möjligheter inför vår kommande karriär inom IT-branschen.

Att ta examen kan både kännas som en gigantisk lättnad och en enorm tyngd. Efter examen är det dags att ta sig ut i arbetslivet och jobba med det man har kämpat för. Academic Work anställer Young Professionals, akademiker i början av karriären, varje dag och ett av deras största affärsområden är just IT. Därför vill de dela med sig av de behov som de ser inom IT-branschen idag och i framtiden.

Varmt välkommen till en inspirerande föreläsning där Academic Work stöttar dig i ditt briljanta karriärsval och får dig att blicka framåt.