Insparken 2023

VÄLKOMNA TILL HÖSTENS INSPARK 2023!

Vad är Insparken?
Insparken är den ultimata perioden för dig som recce att introduceras till Uppsalas fantastiska studentliv och knyta vänskapsband för livet! Här tas du väl om hand om av dina faddrar, kaptener och generaler från årskursen över er som håller dig upptagen med roliga events och upptåg – du kommer inte ha en tråkig sekund! Exempel på aktiviteter som vi gör ihop är fulsittning (introduktion till Uppsalas episka gasquer), nationsrundor eller poängjakt.

När är Insparken?
Insparken pågår under de tre första veckorna av plugget och startar måndag den 28/8. Ni behöver inte oroa er för att hamna efter i plugget – aktiviteterna kommer alltid vara på eftermiddagar/kvällar och alla är med i denna gemenskap.

Varför ska jag vara med i Insparken?
För att det är en otroligt rolig upplevelse som endast sker under dina första veckor på programmet! För många är det höjdpunkten och ett fint minne under hela studietiden! Det är ett jättebra sätt att lära känna dina nya kursare, uppleva Uppsalas otroliga studentliv och få en inblick i föreningens arbete för att er studietid ska bli så bra som möjligt! Vi faddrar är supertaggade på att få hänga med er och hitta på massa skoj och bus!

HUR går jag med?!

Steg 1. Bli medlem i Uppsala Systemvetare, det gör du helt gratis här .

Steg 2. Anmäl dig till Insparken nedan på denna sida!
Anmälan görs SENAST söndag 20/8 men vi rekommenderar anmälan snarast, detta vill du inte missa! I anmälningsavgiften på 175 kr så ingår alla evenemang under alla 3 veckor (utom biljett till fulsittningen som köps separat, mer info kommer under insparken!).

Steg 3. Kolla din mailinkorg (OBS kolla också Skräppost!) efter ett bekräftelsemail från föreningen. I mailet står all info angående betalning. Betala avgiften innan den 24/8.

När du fått bekräftelsemail samt betalat in avgiften så är du anmäld till insparken, och vi ser fram emot att ses i höst!!

Kramar!

Elin & Wanja
GENERALER INSPARKEN 2023