Insparken 2021

VÄLKOMNA TILL HÖSTENS INSPARK 2021!

Vad är Insparken?
Insparken är den ultimata perioden för dig som recce att introduceras till Uppsalas fantastiska studentliv och knyta vänskapsband för livet! Här tas du väl om hand om av dina faddrar, kaptener och generaler från årskursen över er som håller dig upptagen med roliga events och upptåg – du kommer inte ha en tråkig sekund! Exempel på aktiviteter som vi gör ihop är fulsittning (introduktion till Uppsalas episka gasquer), nationsrundor eller poängjakt.

När är Insparken?
Insparken löper under de tre första veckorna av plugget och startar måndag den 30/8. Ni kommer få ett schema publicerat i insparksappen (ladda ned den via AppStore här och Google Play här) under första dagen så ni kommer i tid till allt. Ni behöver inte oroa er för att hamna efter i plugget – aktiviteterna kommer alltid vara på eftermiddagar/kvällar och alla är med i denna gemenskap.

Varför ska jag vara med i Insparken?
FÖR ATT DET ÄR DET ABSOLUT BÄSTA SÄTTET att lära känna både Uppsala och dina nya vänner! Vi är supertaggade på att ni ska joina oss!

HUR går jag med?!
Först måste du bli medlem i Uppsala Systemvetare och det gör du helt gratis här och sen anmäler du dig här bredvid! Anmälan görs SENAST fredag 27/8 men vi rekommenderar anmälan snarast, detta vill du inte missa! Betalningen på 150 kr är till för alla roliga aktiviteter vi anordnar och all info angående betalning får du ett mail om så snart du anmält dig!

VI SES VÄL?

Lina & Stefan
GENERALER INSPARKEN 2021

Andra kommande event