Inbjudan till studentkväll med Telia den 15:e februari

Vet du om att Telia är en av Uppsalas största arbetsgivare inom IT? Så är det! Vi är runt 200 personer på vårt kontor i centrala Uppsala och är marknadsledande inom mjukvarulösningar till företag på området Kundmötet. De flesta av oss har studerat på Uppsala universitet och är datavetare, civilingenjörer, systemvetare eller språkteknologer.

Den 15 februari vill vi bjuda in dig till en informationskväll och berätta mer om oss, vad vi gör och vad vi söker för kompetens framöver. Vi har några lediga examensarbeten för våren och ett nytt traineeprogram för hösten som vi vill presentera och vi vänder oss därför i första hand till dig som är i den fasen. Är du en skarp IT-student med intresse för kommunikations­branschen och att jobba kundnära som konsult, så kan vi vara din framtida arbetsgivare!
Vi börjar 17:30 och håller på som längst till 19:30, och bjuder så klart på öl och macka.

Vi har förvisso ett stort kontor men antalet platser är ändå begränsat. För att anmäla dig vill vi att du fyller i anmälningsformuläret via länken nedan så vet du att du fått plats när du får en bekräftelse tillbaka. I bekräftelsen får du också en länk att använda om du skulle behöva lämna återbud så att någon annan kan ta din plats.
Med tanke på platstillgången så vänder vi oss i första hand till dig som står inför att söka examensarbete/ditt första jobb.
Anmälan är öppen till och med 12 februari (eller till dess alla platser är bokade).

 

Insläpp i receptionen strax innan starttid.

 

Anmälningsformulär:

https://proofx.teliacompany.com/U8Gh6sPp0x6dc88SVsZnBF//

 

Välkommen!

Niklas Örnkloo

Telia Integrated Business Solutions

 

teliaa