Företagskvällen 2021

Välkommen till Uppsala Systemvetares Företagskväll 2021!

Företagskvällen är en kväll där du som systemvetarstudent står i centrum. Du kommer få chansen att träffa nya företag, medverka under ett case, prata med företagsrepresentanter och ställa frågor! På grund av rådande omständigheter kommer kvällen att ske digitalt via Zoom, men precis som tidigare år kommer vi att erbjuda middag för alla våra deltagare. Detta kommer ske i form av foodora-vouchers som kommer gå att använda under kvällen!

Kvällen börjar med en uppsamling och sedan får företagen presentera sig och berätta om deras verksamhet. Sedan är det dags för caselösning med företagen där ni blir indelade i olika zoom-rum och mindre grupper!

I år välkomnar vi Deloitte och SAS Institute! I anmälan väljer du det företag som du helst vill genomföra ett case hos (OBS! Detta garanterar inte att du blir tilldelad just det företaget). Det är begränsat med platser och först till kvarn så passa på att knipa en plats genom att anmäla dig redan nu!

Företagen som närvarar på Företagskvällen 2021 är:

Deloitte: Deloitte är ett multinationellt revisions- och konsultnätverk som utgör en del av det så kallade “the big four”. Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering och skatterådgivning inom en mängd branscher. Området Financial Advisory erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med företagsförvärv, transaktioner, rekonstruktioner och värdering. Risk Advisory jobbar med att fastställa godtagbara risknivåer, kontrollera att olika direktiv följs samt förstå och hantera orsakerna till strategiska, operativa och finansiella risker. Området Consulting arbetar och stödjer ledande befattningshavare med strategi, teknologi och programledning av komplexa förändringsprojekt.

SAS Institute: SAS Institute är ett amerikanskt, multinationellt programvaruföretag som utvecklar programvarusystem med fokus på affärsanalys. Deras verksamhet och program fokuserar på att samla, analysera och visualisera data vilket hjälper deras kunder i affärsutveckling och beslutsfattning. De erbjuder skräddarsydda lösningar åt en rad blandning industrier. Deras kundbas består av allt från hockeylag till banker. SAS Institutes syfte är förenkla processen för företag och organisationer att anskaffa kunskap om sin användardata och därmed kunna utvecklas vidare med effektiv användning av denna information – för att enklare kunna skapa tillväxt och realisera resultat.

Anmälan är nu öppen!

Svårt att redan nu bestämma dig för vilket företag du vill genomföra case med? Ingen fara – nästa vecka kommer vi att publicera videopresentationer där företagen mer ingående beskriver sig själva och sina case!

OBS! Anmälan är bindande och det är förväntat att ni ska närvara under hela eventet! Vi ser fram emot att träffa er!

//Projektgruppen