Företagsbesök hos Precis Digital i Stockholm

Välkommen på företagsbesök hos Precis Digital på deras härliga Stockholmskontor!

Ta chansen att få reda på mer om vad vi som systemvetare kan jobba med inom digital marknadsföring och hur Precis Digital arbetar med data-driven marknadsföring. Vi reser i grupp med buss tur/retur från Ekonomikum och det bjuds på mat och dryck under kvällen (se detaljerat schema nedan).

Precis Digital är en digital marknadsföringsbyrå där vi älskar allt som har med data, analys, innovation och teknik att göra. Vi är specialiserade på att hitta smarta lösningar till komplexa marknadsföringsproblem åt våra kunder, och bygger vår egna analys- och optimeringsteknik för att kunna göra datadrivna beslut. Våra kunder sträcker sig alltifrån spännande startups till stora internationella företag. För att kunna fortsätta bryta ny mark inom digital marknadsföring så behöver vi ständigt kunna hitta intelligenta lösningar på komplexa digitala utmaningar. Det kan vara allt från att utveckla avancerade attributionsmodeller, till att implementera script som hanterar budhantering. 

Är du nyfiken på att veta mer om vad  digital marknadsföring innebär i praktiken? Kom och träffa oss på Precis Digital på vårt kontor i Stockholm den 6 November! Vi ger dig en inblick kring vad digital marknadsföring är, och kommer även försöka svara på vad digital marknadsföring egentligen har för koppling till systemvetenskap.” 

Kvällens schema:

  • 16.00            Buss avgår från Ekonomikum (Kyrkogårdsgatan 10).
  • 17.00-17.15  Välkomstmingel
  • 17.15-18.15  Presentation om digital marknadsföring av fd systemvetarstudenter Hanna & Patrik
  • 18.15-18.45  Mingel (mat & dryck)
  • 18.45-19.15  Quiz
  • 19.15-19.30  Wrap-up mingel
  • 19.30             Buss tillbaka till Uppsala (beräknad ankomst ca 20.30)

 

Platserna är väldigt begränsade så se till att anmäla er på studs!

Glöm inte att anmälan är bindande! 🙂