DESTINATION UNKNOWN 2020!

Efter en lång väntan och mycket planerande inför att detta ska kunna ske, låt oss presentera ett helt nytt event för Uppsala Systemvetare, nämligen Destination Unknown 2020!
 
Ska vi glassa på stranden, glida nedför skidbackar, strosa runt på smågator, shoppa loss i storstaden, hajka uppför berg, eller checka in för en avkopplande spa-weekend? Det får du se!
 
Vi kommer att ta er på en resa ni aldrig kommer att glömma. Var beredda på en fullspäckad weekend till denna hemliga destination någonstans på världskartan!
 
Vi är ute i god tid med detta för att säkra de bästa priserna för er, så lägg undan en slant innan julklappspengarna går åt, för denna resa vill ni INTE missa. Vi hoppas såklart att både riktiga veteraner och nya taggade ettor hänger på så att vi får en riktigt bra mix med oss ombord.
 
Pris: 2685 kr.
Första betalningen ska ske senast 23/12 och är på 500 kr.
Andra betalningen ska ske senast 24/1 och är på 1500 kr.
Sista betalningen ska ske senast 25/2 och är på 685 kr.
 
OBS! OBS! OBS!
Notera att anmälan kommer vara bindande, du kommer att bli betalningsskyldig för din plats. Om du anmäler dig och sedan inte kan följa med, ansvarar du själv för att sälja vidare din plats, ingen avanmälan.

Med vänlig hälsningar,

Eventutskottet och Destination Unknown projektgrupp