CSS-workshop med Tele2 IT Talents

 

Välkommen på CSS-workshop med Tele2 IT talents!

 

Om Workshopen

I denna workshop kommer du få ta del av flera olika tips & tricks för styling av en hemsida. Workshopen kommer bestå av en code-along utifrån ett förberett React-baserat projekt och fokus kommer framförallt ligga på hur Flexbox och Grid kan användas för att skapa responsiva layouter.

Deltagarantal: 20 st.

 

Om Tele2

Tele2s vision är att vara den smartaste telcon i världen som möjliggör ett samhälle med obegränsade möjligheter. Vi tror på att vi kan bidra till en bättre värld, både för en smartare vardag och skapandet av morgondagens infrastruktur. Ända sedan Tele2 grundades 1993 har vi utmanat normer och monopoler, och visionen att fortsätta driva utveckling lever kvar. Idag möjliggör våra prisbelönta nätverk både mobil och fast anslutning, datanätverkstjänster, TV, streaming och globala IoT-lösningar för miljontals kunder. Ansluter människor och teknik överallt, liksom här runt oss.

 

Om IT Talangprogrammet

Genom vårt IT-talangprogram blir du en del av Tele2s Tech Community, som består av hundratals hängivna kollegor. Vi delar en gemensam vision – att vara den smartaste telcon i världen, som möjliggör ett samhälle med obegränsade möjligheter. Från dag ett kommer du att tillhöra ett av våra fantastiska team inom IT- och Tech organisationerna, och samtidigt få chans till vidare kompetensutveckling. Tillsammans arbetar vi för att utveckla teknik och tjänster som behövs för att nå vår vision och driva samhället framåt. Vill du hjälpa oss att förvandla denna vision till verklighet?

Skicka då in din ansökan här: https://jobs.tele2.com/job/Stockholm-Tele2-IT-Talent-Program-2021/635349701/