Casekväll på Acandos Stockholmskontor

Välkommen på casekväll hos Acando den måndag 20/5! Kvällen kommer innehålla caselösning, presentationer av Acando och middag.

Temat för kvällen är effektiva team! Under kvällen kommer frågan, är du intresserad av att jobba som konsult och vad skulle du i så fall vilja vara konsult inom? Att vara en stående fråga.

Acando är arbetsplatsen för dig som vill hjälpa till att förändra verksamheter. Med lika delar teknisk spetskompetens och insikt i mänskliga beteenden och triggers – och såklart ett rågat mått kreativitet – skapar vi idéer, löser problem och mobiliserar organisationer till förändring. Vår gemensamma vilja att förändra både oss själva och våra kunder märks i lokalerna – det är roligt, drivet och målinriktat med en inkluderande atmosfär där personen är viktig, men teamet är ännu viktigare. Acando grundades 1999 och är noterat på Nasdaq Stockholm. Vi är 2 100 konsulter i 5 länder.

Sedan 2005 driver Acando konsultprogrammet Acando Trainee, ett av marknadens bästa och mest populära traineeprogram. Som trainee hos oss får du några av Sveriges absoluta topptalanger till kollegor. Du kommer att utvecklas både på ett professionellt och personligt plan tillsammans med extremt drivna och härliga människor. Vi tror på sammanhållning och gemenskap, och på ett öppet klimat där allas idéer får utrymme. Vi tror att det är så man skapar framgångsrika teamleveranser, och bäst accelererar utveckling och talang. Ansökan och mer information hittar du här.

Vi åker i grupp regionaltåget till Stockholm, Sedan promenerar vi 100 meter till Acandos kontor!

Det går självklart bra att möta upp gruppen i Stockholm vid 16:45 om man redan är i Stockholm.