Åreresan 2018

Snart är det äntligen dags för vinterns höjdpunkt, systemvetarnas åreresa!
Vi vet att det kan kännas långt bort, MEN tiden går väldigt fort och för att säkra vår plats till Skiweek så är det dags att anmäla sig redan nu. Vi hoppas att alla gamla goingar följer med och även många nya taggade ettor! I priset ingår boende, liftkort och Skiweek-band, som ger tillgång till massa bra rabatter i Åre samt gratis lunch i backen.

Det här är en preliminär anmälan för att säkra din plats. Det som måste betalas in nu är endast 600kr, varav du kan få tillbaka 500 kr om du skulle ändra dig innan 1:a december.
En andra betalning på 1360 kr ska göras senast 1:a december.
Med andra ord finns det massa tid för att spara ihop lite kosing om plånboken är tom efter sommaren. Dock kan vi inte lägga till anmälningar efter 25:e september. Sena anmälningar kommer hamna på en reservlista och kommer inte garanteras någon plats.

Betalning sker till Uppsala Systemvetare PlusGiro 1314996-8. Glöm inte att märka betalningen med ditt id-nummer från bekräftelsemailet + Åre samt för- och efternamn. (”id-nummer Åre Förnamn Efternamn”)
Transport till Åre ingår inte men vi tittar just nu på olika förslag med buss och tåg och återkommer snart med mer information. Priset brukar landa mellan 500-800 kronor.

Vid frågor är det bara att maila event@systemvetenskap.nu
Här är en liten video från förra året i åre.

Hoppas att ni är lika taggade som vi är!