Åre 2019

Snart är det äntligen dags för vinterns höjdpunkt, systemvetarnas Åreresa! Vi vet att det kan kännas långt bort MEN tiden går väldigt fort och för att säkra vår plats till skiweek så är det dags att anmäla sig redan nu. Vi hoppas på att det blir många gamla goingar som följer med men även nya taggade ettor! I priset ingår boende (med städning sista dagen), liftkort och skiweek-band som ger tillgång till massa bra rabatter i Åre och gratis lunch i backen.

Det här är en preliminär anmälan för att säkra din plats. Det som måste betalas in först är 644 kr. En andra betalning på 1555 kr ska göras senast 30:e november. Med andra ord finns det massa tid för att spara ihop lite kosing om plånboken är tom efter sommaren. Dock kan vi inte lägga till anmälningar efter 25:e oktober. Sena anmälningar kommer hamna på en reservlista.

Betalning sker till Uppsala Systemvetare BankGiro 5268-3257 eller Swish 1233145562.

Glöm inte att märka betalningen med id-nummer från bekräftelsemailet samt namn.

Anmälan är bindande och utebliven betalning räknas ej som avanmälan. Ni måste alltså maila till event@uppsalasystemvetare.se för att avanmäla er!

Transport till Åre ingår inte men vi tittar just nu på olika förslag med buss och tåg och återkommer snart med mer information.

Vid frågor är det bara att maila event@uppsalasystemvetare.se.

Hoppas ni är lika taggade som vi är! 😀