Alumnkväll med IM alumn 2018

Välkommen till Alumnkväll med IM alumn där vi får besök av Fanny Härgestam och Anders O. Larsson! De kommer att hålla i varsin föreläsning med temat Fakta och myter – En journalist och en professor berättar.
Kvällen arrangeras av Alumnföreningen vid institutionen för informatik och media tillsammans med Uppsala Systemvetare, MKIT studentförening och Uppsala Medievetare.

Presentation av föreläsare:

Fanny Härgestam – Boken om Hans Rosling och vad som fick mig att skriva den
Fanny Härgestam utbildad i journalistik, statsvetenskap och språk vid Uppsala universitet, Stockholms universitet och Universidad de Buenos Aires. Hon arbetar som journalist med fokus på Frankrike och Nordafrika. Fanny är medförfattare till Hans Roslings memoarer “Hur jag lärde mig förstå världen”.

Anders O. Larsson – Vad hände egentligen på sociala medier under valet 2018?
Anders Olof Larsson har en doktorsexamen i informationssystem från Uppsala universitet 2012. Han är numer professor i medie- och kommunikationsvetenskap vid Westerdals institutt for kommunikasjon og design vid Høyskolen Kristiania, Oslo, Norge.

Först kommer smörgåstårta och dryck (lättöl/mineralvatten) att serveras, varpå vi efter det går in i Hörsal 2 och lyssnar på föreläsarna. Anmälan sker via knappen här bredvid!

Anmälan

Är du medlem i föreningen? Logga in innan du anmäler dig:

Oops! We could not locate your form.