Join US – Tillsättningsperiod HT24

Engagera dig i Uppsala Systemvetare!

Det är nu dags för Uppsala Systemvetares tillsättningsperiod! Vill du förgylla din studietid i Uppsala, träffa nya personer, få en meriterande erfarenhet på CV:t och ha kul tillsammans med resten av alla aktiva i föreningen? Då ska du engagera dig i Uppsala Systemvetare som aktiv medlem! Nedan följer en lista med de poster som föreningens utskott just nu utlyser. Tillsättning sker löpande. Ansökan är öppen till och med 15/10.

Vad är du bra på? Vad vill du lära dig mer om? Vad brinner du för? Det finns en roll för alla! Så tveka inte, sök på en gång! Frågor angående rollerna ställs bäst till varje utskott eller till info@uppsalasystemvetare.se!


Idrottsutskottet

Idrottsansvarig

Antal: 1 st


Beskrivning: Som idrottsansvarig kommer du tillsammans med de andra idrottsansvariga att planera och hålla i olika idrottsrelaterade aktiviteter för föreningens medlemmar med jämna mellanrum.
Arbetsuppgifterna kommer bl.a. att vara:
• Boka eventuella lokaler
• Verkställa aktiviteter
• Marknadsföra och planera evenemang via sociala plattformar i samarbete med övrig utskott
• Kontinuerligt framföra studenternas önskemål som är av idrottslig karaktär


Aktiv period: HT24 – HT25


Näringslivsutskottet

*Inga vakanta poster*


PR-Utskottet

Poddansvarig

Antal: 2 st

Beskrivning: PR-utskottet har som ambition att väcka liv i föreningens podcast och söker därmed efter två härliga personer som kan tänka sig att vara med på detta roliga projekt. Ni kommer att få vara med och planera innehåll, spela in avsnitt m.m. Om du vill testa på en annorlunda aktiv roll inom föreningen så sök detta!

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs!

Aktiv period: HT24 – HT25


Utbildningsutskottet

Pluggstugehjälpare

Antal: 1 st


Beskrivning: Denna roll innebär att hjälpa till under pluggstugor. Du kommer att finnas på plats strax innan pluggstugan för att hjälpa till med förberedelser, närvara under pluggstugan för att hjälpa till med eventuella frågor studenterna har samt hjälpa till att plocka bort fika efter pluggstugan. Oroa dig inte, vi förväntar oss inte att man kan svara på allt i alla kurser! Vi håller 4 st pluggstugor per termin så detta är med andra ord en roll som inte kräver så mycket av din tid utanför det, så om du vill vara aktiv i föreningen men känner att tiden inte räcker till helt så är detta rollen för dig!

Aktiv period: HT24 – HT25


Eventutskottet

Klubbverkare

Antal: 2 st


Beskrivning: Som aktiv i klubbverket kommer du hjälpa till vid US eventutskottets alla kommande event. Som generella klubbverkare kommer ni att jobba tillsammans med de ansvariga och deras områden inom klubbverket. Ni kommer vara en större grupp vilket betyder att många kommer hjälpas åt. Ett bra sätt att engagera sig och lära sig hur man arbetar inom eventutskottet. Arbetsuppgifter: Planering av event, allt från lokalbokning, mat, underhållning, till administrativt till exempel skapa en budget för eventet.


Arbetsuppgifter: Planering av event, allt från lokalbokning, mat, underhållning, till administrativt till exempel skapa en budget för eventet.


Aktiv period: HT24 – HT25


Förkunskaper: Krävs inga förkunskaper, detta passar dig som tycker det är roligt att planera event och att hjälpa våra medlemmar att ha en kul tid utanför studierna!


IT-Utskottet

Utvecklare

Antal: 6 st

Beskrivning: Som utvecklare ingår du i föreningens utvecklargrupp som jobbar med att skapa, underhålla och bygga vidare på föreningens IT-system. Vi jobbar kontinuerligt med saker som hemsidan och andra nya spännande projekt! Förslag och idéer kommer dels från andra föreningsutskott men får väldigt gärna även komma från dig som utvecklare. En perfekt möjlighet att få jobba med utveckling på riktigt och en bra merit för framtiden. Varje vecka har vi en sprint med utvecklarna där vi tillsammans jobbar med ett eller flera projekt. Utöver detta så kan man självklart jobba hemifrån hur mycket man vill. Det viktigaste är att du är intresserad av utveckling och vill lära dig mer. Innan ni börjar som utvecklare så kommer ni få en introduktion i hur vi jobbar inom utskottet, främst Git och GitHub. Om det är så att ni behöver hjälp med de programmeringsspråk och verktyg som vi använder så kan vi köra en introduktion på det med.

Exempel på språk och verktyg: PHP, C#, JavaScript, CSS, HTML, Xamarin, WordPress, React, Firebase, GitHub


Förkunskaper: Tycka det är kul med utveckling och en ha vilja att lära sig nya saker. Om du har någon erfarenhet av något av våra språk och verktyg så är det en bonus.


Passar dig som: Vill lära dig mer om framför allt webbutveckling, sätta dina kunskaper på prov, jobba med utvecklingsprojekt i grupp.

Aktiv period: HT24 – HT25