Ansök till Insparkens Projektgrupp 2018!

Uppsala systemvetares inspark kommer att genomgå den största förändringen NÅGONSIN i höst – MISSA INTE CHANSEN att vara med och arrangera årets höjdpunkt!

Insparkens Projektgrupp 2018 kommer bestå av ett härligt, taggat gäng som tillsammans med Generalerna kommer planera och arrangera insparken med allt från lekar och pubrundor till utflykter och stora events!

Du som medlem i Projektgruppen kommer att behöva åsidosätta tid under våren till att utföra de arbetsuppgifter du blir tilldelad.

Grupperna/områdena som finns att söka till är nedanstående, och om du även är intresserad av att anta en ledarroll inom gruppen/grupperna du söker klickar du i ”Jag kan tänka mig att anta en ledarroll inom ovanstående val”.

Inköp
Som medlem i Inköp kommer du tillsammans med de andra i gruppen att ansvara för att kolla upp alternativ för de inköp som behöver göras inför insparken. Det är allt ifrån insparksbanden till material för att göra flaggor mm.

Spons- och företagskontakt
Som medlem i Spons- och företagskontakt kommer du tillsammans med de andra i gruppen att hålla kontakten med befintliga och förhoppningsvis nya sponsorer för att göra alla roliga aktiviteter möjliga!

Större event
Som medlem i Större event kommer du tillsammans med de andra i gruppen att planera och anordna insparkens större event! Det rör sig förmodligen om t.ex. heldagsaktiviteter eller fulsittning!

Mindre event och lekar
Som medlem i Mindre event och lekar kommer du tillsammans med de andra i gruppen att planera och anordna insparkens mindre event och lekar!

Poängjakt och Pubrundor
Som medlem i Poängjakt- och Pubrunda kommer du tillsammans med de andra i gruppen att ansvara för utformandet och planerandet av insparkens pubrundor och poängjakter!

Spexansvarig
Som Spexansvarig kommer du tillsammans med en annan spexansvarig att komma på ett hejdundrans roligt spex!

Insparkshjälte
Som Insparkshjälte kommer du att vara projektgruppens hjälte/alltiallo som stöttar upp och hjälper till där det behövs mest!

Insparks-crew
Som medlem i Insparkscrewet är du tillgänglig dagarna innan och under insparksveckorna som en extra hand om något behöver fixas inför aktiviteterna!

 

Låter någon av dessa roller som att det skulle passa just DIG? Och är du taggad till tusen för insparken? IN OCH ANSÖK NU!